4 Nisan 2016 yılında Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Selçuk KARABAKLA'nın, ismini verdiği ŞEHİT SELÇUK KARABAKLA ORTAOKULU'NDA  şehidimizin şahadetinin 3. yıl dönümü etkinlikleri, mertebesine uygun bir şekilde düzenlendi.

ŞEHİT SELÇUK KARABAKLA ORTAOKULU olarak şehidimiz adına 28 Mart Perşembe günü Esen Tepe mevkine öğrencilerle birlikte 200 adet fidan dikildi. Okul personel çalışanları ve öğrencileri tarafından, şehidimiz için hatm-i şerifler, salavat-ı şerifler, dualar okundu ve ardından hatim duası gerçekleştirildi.

Şahadete erdiği bugünde saat 11.00 sularında, okul öğrencilerinden bir grup, şehidin kabrine götürüldü. Şehidimizin kabir ziyaretine,  İlçe Kaymakamı Halil İbrahim YEŞİLYURT, Şehidin ailesi, Belediye Başkanı  Bülent AKSOY da katıldı. Gerçekleştirilen ziyaretin ardından,  okulda şehit ailesi ve yakınlarına yemek ikramında bulunuldu.  İkramların ardından ise okulun konferans salonunda anma programı gerçekleştirildi. Programa şehidimizin eşi, annesi, babası, kardeşleri ve çocukları başta olmak üzere birçok yakını katıldı. Şehit Selçuk Karabakla, birçok sunum, video, şiir ve drama etkinliği ile yad edildi. Program sonunda şehidin eşi ve annesine, Türk Bayrağı'na sarılı Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Nevşehir'in Yiğidi Derinkuyulu Kahramanımız Şehit Astsubay Selçuk Karabakla Seni Unutmadık Unutmayacağız. Allah rahmet eylesin.

Videoyu izlemek için TIKLAYINIZ...