Son bir kaç gündür gözlerden uzak kaldığı için merak edilen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 3 gündür tedavi gördüğü hastaneden bugün taburcu oldu. Ve Taburcu olur olmaz sahaya döndü...

Dinlenmek Yerine Çalışmayı Tercih Etti

Hayalindeki Nevşehir için çalışmalarını gece gündüz sürdürürken yoğun çalışma temposu ile bitkin düşen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Özel Versa hastanesinde, geçirdiği 3 günlük tedavinin ardından, taburcu olur olmaz sahaya döndü... Hiç ara vermeden Belediye çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Arı, "Şükürler olsun, turp gibiyim" dedi...

Başkan Arı sahaya indi, çalışmaları inceledi

Günde 19 saat çalışan Başkan Arı sadece 4-5 saat uyuyor... Aşırı çalışma trendinde yorgunluktan bitkin düşerek hastanede bir kaç gündür tedavi gören Başkan Arı; "Zoraki mola verdik. Serumla kendimize geldik hamd olsun. Ekip sahada. AK yürekli dostlarım çalışıyor" dedi.

Geçmiş olsun Reis...!

Yeniden yoğun bir tempoyla çalışmaya başlayan Başkan Arı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Birkaç gündür sahalardan uzak kalmak durumunda kaldık ve taburcu olur olmaz şehrimizin dört bir yanında ekiplerimizce sürdürülen çalışmalar ve hazırlıkları denetledik." dedi.

Tek derdim; "Nevşehir..."

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Yoğun çalışma temposu içinde kendine ve ailesinede zaman ayıramıyor. En son küçük oğlu Haktan Seymen Arı'nın  geçtiğimiz günlerde Özel Kapadokya Hastanesinde ki sünnetine dahi yetişememiş. Bu durum tabi en çok Melek hanımı üzmüş. Fakat günün 24 saatini bile Nevşehir için harcayan Başkan Arı sadece 4-5 saat uyuyormuş. Ne diyelim... İyi bir siyasetçinin parası pul, kendisi kul olurmuş... Neticede, siyaset nankör bir iş ama Nevşehir halkımız vefalıdır. Güzel işlere imza attığı sürece mutlaka hem Nevşehir, hemde kendisi kazanacaktır. Allah yardımcısı olsun... Kendisine de tüm Nevşehir halkı adına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz"