"Yer Gök Aşk" dizisinde 'Yusuf Hancıoğlu' karakterine hayat veren Murat Ünalmış, Nevşehir'in Uçhisar beldesinde restoran açtı.

Yer Gök Aşk Dizisinin sevilen başrol oyuncusu Murat Ünalmış'ın rüyası gerçek oldu. Takvim gazetesinde yer alan habere göre, ünlü oyuncu, hayranı olduğu Kapadokya'da 'Dream Spot' (Rüya Noktası) adında bir restoran açtı. 6 aydır mekanın hazırlıklarıyla uğraşan Ünalmış, hummalı bir çalışma sonrası 550 metrekarelik restoranını beğeniye sundu.

KAPADOKYA MANZARALI
Uçhisar Kalesi'nden Göreme, Kızıl Vadi ve Avanos'a kadar geniş bir bölümü panaromik olarak gören Dream Spot Cappadocia restoran; Anadolu'nun testi kebabı gibi yöresel yemeklerinin yanı sıra, Avrupa mutfağından da seçkin yemekleri müşterileriyle buluşturacak. Panaromik Kapadokya manzaralı mekan, teras ve kapalı alan olmak üzere iki bölümden meydana geliyor.. Her şeyi ince eleyip sık dokuyan ve en ufak ayrıntılarla dahi kendi ilgilenen ünlü oyuncu, ürünlerin tamamını Türkiye'nin dört bir tarafından organik olarak getirtecek..

Başarılı oyuncunun 'Dream Spot' adlı mekanın resmi açılışı ise 19 Ağustos'ta yapılacak. Ünalmış, yeni mekanıyla ilgili heyecanını da şu sözlerle ifade etti: "Kapadokya'nın mistik bir tarafı var ve bana huzur veriyor. Bu toprakların ruhunu, lezzetle harmanlayıp misafirlerimizi ağırlayacağız."