Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) tarafından İstanbul’da düzenlenen programa katılmak üzere İstanbul’da bulunan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Nevşehirli Müberra Eresin’e ziyarette bulundu.

Vali Aktaş ve beraberindeki Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız, TÜROB’un 2019 yılı Mart ayında gerçekleştirilen 23. Olağan Genel Kurul ToplantısındaTürkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı olarak seçilen Müberra Eresin’e yeni görevinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin ise Vali İlhami Aktaş ve beraberinde Oda Başkanı Parmaksız’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ifade ederek, kendilerine teşekkür etti. 

TÜROB Başkanı Müberra Eresin ; "Memleketten özel misafirlerimiz vardı bugün, T.C. Nevşehir Valimiz Sayın İlhami Aktaş ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sevgili Arif Parmaksız’a hayırlı olsun ziyaretleri için çok teşekkür ederiz. Keyifli sohbetimizin konusu tabi ki Kapadokya ve Turizm’di, ortak projeler için en kısa zamanda tekrar bir araya geleceğiz" dedi... 

Vali İlhami Aktaş, günün anısı olarak Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin’e Kapadokya yöresine ait el işlemeli Halkalı Hitit takdim etti.