Nevşehir Belediyesi heyetinden dört kişi korona virüs nedeniyle önlem amaçlı karantinaya alındı... 

FİB Haber Merkezi olarak konu hakkında bilgisine başvurduğumuz Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yaptığı açıklamasında; "Umre dönüşünde önlem amacıyla Konya'da karantina altına alınan Nevşehirli 90 kişilik umre kafilesinin son durumları hakkında bilgi edinmek üzere Konya'ya giden Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut ve beraberindeki 4 kişilik heyet, şehre girişlerinde, görünen lüzum üzerine önlem amaçlı karantina altına alınmıştır" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı; "Tüm Nevşehirli Hemşehrilerimizin gönülleri rahat olsun, hem ekip hemde gerekli tedbirleri en üst seviyede yürütüyoruz. Nevşehir Belediyesi olarak, Korona virüsüne karşı toplu yaşam alanları ile ortak kullanım alanlarında dezenfektasyon işlemlerini titizlikle sürdürüyoruz. Bireysel ve toplumsal alanda alınan bu tedbirlerle bu salgın sürecini başarılı bir şekilde atlatacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı...

Öte yandan yaşanan bu gelişmelerin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut ; "Konya’da son görüşmelerimizi yaptık. Hemşehrilerimiz devletimizin sunduğu bütün imkanlar ile sağlıklı ve huzur içerisindeler. Bizde Ankara’da Sayın Başkanınımızın talimatı ve organize ettiği evde 14 gün kendimizi izole ediyoruz" açıklamasında bulundu.