Nevşehir'de evinde oynarken baskül pili yutan 2,5 yaşındaki Ebrar Gültekin, Kayseri Şehir Hastanesinde 2 gün süren tedavinin ardından yoğun bakımdan çıkarıldı.

Yoğun bakım ünitesinden sabah saatlerinde çıkartılan Nevşehirli Minik Ebrar, Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp fakültesine sevk edilerek burada normal çocuk servisinde bir süre doktor gözetiminde olacağı belirtildi.

Çocuk servisinde Cuma gününe kadar gözetim altında tutulacak 2,5 yaşındaki Ebrar Gültekin, bu sürede ağızdan değil damar yoluyla beslenmesi sağlanıyor.

Dularımız kabul oldu şükürler olsun...

Minik Ebrar'ın babası Kadir Gültekin FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Kızım Ebrar'ın yuttuğu Baskül pil, Kayseri Şehir Hastanesinde yaklaşık yarım saatlik operasyonla ameliyata gerek kalmadan endoskopik yöntemle çıkarılmasının ardından kaldığı yoğun bakımdan şükürler olsun çıktı. Bu süreçte minik kızım için dualarını esirgemeyen tüm Nevşehirli hemşehrilerime teşekkür ediyorum herkesten Allah razı olsun. Rabbim cümlemizin çocuklarını melekleriyle korusun, kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallah. Rabbim hastası olanlara da acil şifalar versin." dedi.

Ey bütün alemlerin Rabbi olan Allah'im sana sonsuz hamd-u senalar olsun...

Değerli yavrumuz Ebrar'ın bir an önce sağlığına kavuşarak evine dönmesini diliyor, Minik Ebrar ile birlikte tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyoruz. 

Maşallah Ebrar'ımıza...