Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Gülşehir Kaymakam Vekili Doğukan Koyuncu , Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol ve Nevşehir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener ile birlikte 2018 Yılında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin Kentinde PKK/YPG Ve DEAŞ’lı Teröristlere Yönelik Yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı Sırasında Şehit Düşen Piyade Uzman Çavuş Şahin Kaya’nın Ailesini Gülşehir'de Bulunan Evinde Ziyaret Etti.

Ziyaretleri sırasında Şehit Şahin Kaya’nın ailesi ile bir süre görüşen Vali Sezer Becel, "Devletimiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda etmiş şehitlerimizin, canlarını hiçe saymış gazilerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Onlar, hepimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Bu nedenle sık sık şehitlerimizin kıymetli bir emaneti olan ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret ediyor; bir sıkıntıları, bir sorunları varsa çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Onlar bizim başımızın tacıdır, gönlümüz ve kapımız onlara her zaman sonuna kadar açıktır" diye konuştu.

Vali Sezer Becel, daha 20 günlük iken babası şehit olan Nevşehirli Şehit Şahin Kaya'nın Afra isimli kızı ile özel olarak ilgilendi ve kendisine çeşitli hediyeler verdi.

Nevşehirli Şehit Şahin Kaya'nın ailesi, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek Vali Sezer Becel'e nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler.