Uçhisar'da ki bir restaurantın konuğu olarak sahne alan Fatih Bulut, proğrama katılan Nevşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

"Çok Sevdim Yalan Oldu şarkısıyla" büyük ses getiren şarkıcı Fatih Bulut, "Türkiye geneli bir çok illerden davet aldığını söyleyerek Kapadokyadan gelen teklifi duyunca hiç düşünmeden hemen kabul ettim. Bende bir orta Anadolu evladı olarak burada bulunmaktan çok mutluyum. Tüm Türkiye ve dünyaya çağrımda şudur ki herkes Kapadokya'ya gelmeli, gezmeli ve mutlaka görmeli" dedi.

Uçhisar My story Cave otelde konaklayan şarkıcı Fatih Bulut; "İlk kez geldiği Uçhisar'ı ve Uçhisarlıları çok sevdiğini söyledi. 

Sanatçılığın çocukluk hayali olduğunu söyleyen Fatih Bulut, ilham kaynağının düğünlerde karşılaştığı insanlar olduğunu söyledi. Kendisi ile yakından ilgilenen Nevşehirli turizmci Sadi Gezerkaya, tesbih hastası olduğunu öğrendiği şarkıcı Fatih Bulut'a kendi kolleksiyonundan özel bir tesbih hediye etti. Şarkıcı Fatih Bulut'unda buna karşılık hediyesi o meşhur şarkısı oldu. Ve Nevşehirli turizmci Sadi Gezerkaya ile birlikte "Çok Sevdim Yalan Oldu" şarkısını birlikte böyle söylediler... Videoyu izlemek için TIKLAYINIZ!

Kayserili sanatçı Fatih Bulut'un, düğünlerde ve kafelerde başlayan müzik hayatı, son çıkardığı parçası ‘Çok Sevdim Yalan Oldu’ adlı şarkısıyla kısa sürede Tüm Türkiye'nin tanığı bir isim haline gelmişti. Öyleki bu şarkısı Türkiye Youtube trendlerinde 15 milyonu aşkın izlenme sayesinde en popüler şarkı olurken dünya listelerine de girdi.