Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri Tic.A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, NTB Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın'ın da katılımıyla saat:16:00 da açılışı gerçekleştirilen YÖREX fuarına, Nevşehir ile birlikte 72 ilden binlerce yöresel ürünün tanıtımı yapılıyor.

Nevşehir Kapadokya standına ziyaretçi akını...

Açılış töreninin ardından ziyaretçilerine kapılarını açan  9. Yörex Fuarı’nın ilk gününde Nevşehir standı büyük ilgi gördü.  

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat, Şanlı Urfa ve Aksaray Ticaret Borsası Başkanları, Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından "Sizin oraların nesi meşhur?" sloganıyla bu yıl 9'ncusu düzenlenen Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı Yörex'in Expo Center Fuar merkezinde ki Nevşehir Standını ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Antalya EXPO Center’da düzenlenen 9 Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarında Nevşehir standını ziyaret etti. 

Bir süre Nevşehir heyeti ile sohbet eden Hisarcıklıoğlu, Nevşehir ürünlerini de tatmayı ihmal etmedi. Vali Aktaş ve Belediye Başkanı Seçen ile birlikte Nevşehir Kapadokya standında sergilenen meşhur Kabak Çekirdeği,  Köftür ve Kuru Üzümlerin tadına bakan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na, NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, NTB Başkanı İbrahim Salaş ve Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan günün anısına tablo ve hazırladıkları hediyeleri takdim ettiler.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle bu yıl 9’uncusu ANFAŞ Fuar Merkezi’nde 24-28 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, çok sayıda yöresel ürünü buluşturuyor.