Juventus'un Brezilyalı oyuncusu Douglas Costa ile İtalya'da modellik yapan nişanlısı Nathalia Felix Kapadokya'ya tatil için geldiler.

Juventus'lu yıldız futbolcu Douglas Costa tatil için geldiği Nevşehir'de peri bacalarıyla ünlü Kapadokya'yı gezdi, butik otelde kaldı, el halısı dokuma tezgahı atelyelerini dolaştı.

Kapadokya ile tanışmasını nişanlısı Nathalia Felix'e borçlu olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Douglas Costa; "Kapadokya gerçekten mükemmel bir yer. Buraya nişanlım sayesinde geldim. Kendisi de Brezilya'da gösterilen bir dizi sayesinde böyle bir yerin varlığını öğrendi. Peribacaları ile büyülü Kapadokya gerçekten muhteşem bir yer. İnsanları ile doğası havası ile çok etkilendim. Herkesi bu büyülü mekan için Kapadokya'ya gelmelerini tavsiye ediyorum." dedi.

Ülkemizin en önemli turizm bölgelerinden biri olan Kapadokya’ya  tatil için gelen Juventus'un Brezilyalı oyuncusu Douglas Costa ile İtalya'da modellik yapan nişanlısı Nathalia Felix Kapadokya ya hayran kaldıklarını dile getirdiler.

Acaba hangi kulübe transfer olacak?

Brezilyalı Orta saha ve kanat mevkiinde görev alan millî futbolcu Douglas Costa de Souza, şu anda Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyiyor. Tatil için Kapadokya'da nişanlısı ile birlikte bulunan ünlü futbolcunun beraberinde menajerininde yer alması transfer dedikodularınıda beraberinde getirdi.