FİBHABER/ÖZEL-Sıcak Hava Balonları ile ünlü peribacaları diyarı Kapadokya'da bu sabah çok ilginç bir görüntü okuyucularımızın dikkatlerinden kaçmadı.

Gerek sıcak hava balonunun karayolu ile taşınırken Uçhisar kalesi mevkiinden çekilen bu görüntüsü, gerekse balondaki sohbet soğuk havada açıkcası hem içleri ısıttı hemde güldürdü...

Fıkra gibi...

Sabah erken saatlerde havalanan bir sıcak hava balonu Nevşehir merkez ilçeye bağlı Uçhisar kasabasında iniş yaparken, aracın kasasına alındı. Yolcuları ile birlikte araç kasasında Uçhisar'dan Göreme'ye doğru hareket eden turistlerden biri tamda o esnada espriyi patlattı; "Sabahleyin güne havadan başladığımız yolculuğumuz karadan devam ediyor... Kapadokya gerçekten muhteşem bir yer..."

Turist bunu söylerde Balon pilotu Emrah cevap vermese olurmu; "Eee nede olsa bizler, İstanbul'da bir zamanlar Gemileri karadan yürüten neslin Kapadokya'da Sıcak hava balonlarını karayolunda taşıyan torunları'yız" deyince kıyamet koptu.... Sözcüklerle anlatılmayacak bir deneyimin sonunda keyifli balon yolculuğu finali karadan devam ederken yerli ve yabanacı turistler ise inanılmaz  derecede mutlu kaldılar...."

İşte bir sıcak hava balanunu karayolunda böyle yürüttüler. Videosunu İzlemek için TIKLAYINIZ!

Kapadokya'da Sıcak Hava Balonu ile Uçmak İstiyorsanız...

Adres : Avcilar Mahallesi, Dutlu Sokak, No: 9, Göreme - Nevşehir / TÜRKİYE.

Telefon : +90 384 271 33 00

Fax : +90 384 271 33 03

GSM : +90 549 271 33 00

E-posta : royal@ Signroyalballoon.com

Web Adresi : www.royalballoon.com