Nevşehir'in Avanos ilçesinde yapılan titiz çalışmalarda, uyuşturucu ticareti yapan ve uyuşturucu kullanan şahıslara yönelik yapılan operasyonlarda 3 şahıs tutuklandı.

Avanos’ta Uyuşturucu Tacirleri Tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince  ilçemizde uyuşturucu kullanan ve uyuşturucu ticareti yapan şahısların deşifre edilerek yakalanmaları için yapılan Planlı Çalışma kapsamında;

Avanos Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında alınan talimatlara istinaden, 3’ü hedef toplam 4 şahısa yönelik eş zamanlı olarak 4 farklı adreste arama yapılmış; KYK Erkek Öğrenci Yurdunda çalışırken daha sonra Gençlik Spor İl Müdürlüğünde çalışan 1983 doğumlu O.B., 1991 doğumlu E.T., 1992 doğumlu U.F. ve 1993 doğumlu M.Ç. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış, yapılan aramalarda 4,97 gr Metamfetamin ele geçirilmiş.

Gözaltına alınan ve Adli işlemleri bitimi sevk edilen O.B., E.T. ve U.F. isimli şahıslar Avanos Sulh Ceza Hakimliğince "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan TUTUKLANARAK Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İlimiz Nevşehir Cezaevine teslim edilmiş, M.Ç. isimli şahıs hakkında ise adli kontrol kararı verilmiştir.