TTF 3. Lig 1. grupta şampiyonluk mücadelesi veren NevşehirBelediyespor deplasmanda Körfezspor’u 4-0 gibi farklı bir sonuçla yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Kocaeli Alpaslan Türkeş stadında oynanan Körfezspor-Nevşehir Belediyespor karşılaşmasını Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, kulüp yöneticilerinin yanı sıra Nevşehir’in yanı sıra Kocaeli ve İstanbul’dan gelen çok sayıda Nevşehir Belediyespor taraftarı da izledi.

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesini sürdüren Nevşehir Belediyespor, deplasmanda Kocaeli temsilcisi Körfezspor'u 4-0 yenerek puanını 43'e yükseltti.

Spor Toto 3.Lig'de 21. haftanın önemli maçında Hekimoğlu Trabzon'un dün kendi evinde Tokat Erbaaspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından, takipçisi Nevşehir Belediyespor'un bugün deplasmanda Körfezspor'u 4-0 mağlup eden kırmızı-beyazlılar, puanını 43'e çıkarak aynı puan averajla liderlik koltuğuna oturdu.

Kocaeli temsilcisi Körfezspor'u deplasmanda Tunç Murat Behram'ın iki, Metehan Andaç Özlü ve Naci Bayraktaroğlu'nun golüyle 4-0 yenen Nevşehir Belediyespor, ligde üst üste 3. galibiyetini aldı.  

3.Lig 1.Grupta Lider değişti...

Alparslan Türkeş stadında oynanan karşılaşmanın henüz 5.dakikasında Metehan Andaç Özlü ile konuk Nevşehir belediyespor 1-0 öne geçti. Maçın 23. dakikasında Körfez Spor kalecisi Batuhan Kürkan ceza alanı dışında topu elle kontrol etmeye çalışması sebebiyle kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra 10 kişi kalan rakibi karşısında taraftarlarında deteği ile ataklarını sıklaştıran Kırmızı-Beyazlı ekibimiz bu kez maçın 32.dakikasında Tunç Murat Behram'ın golü ile 2-0 öne geçti. Denizli Bölgesinden Feridun Daldaş'ın yönettiği mücadelenin ilk yarısı 2-0 Nevşehir belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı maça ağırlığını iyice koyan Nevşehir Belediyespor ataklarını iyice sıklaştıdı. Maçın 64.dakikasında Nevşehir Belediyespor'da günün iyi oyuncularından Naci Bayraktaroğlu'nun golü ile fark üç oldu. Körfez Spor Kulübü: 0 Nevşehir Belediyespor: 3

Bu dakikadan sonra girdiği sayısız gol fırsatlarından yararlanamayan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz maç bu sonuçla tamamlanacağı düşünülürken karşılaşmanın 88.dakikasında yeniden sahneye çıkan Tunç Murat Behram kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü attı. Bu gol ile Nevşehir Belediyespor farkı dörde çıkardı. Kalan sürede başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor deplasmanda Körfezspor'u 4-0 mağlup ederek altın değerinde 3 paunla dönerken, averajlada olsa liderlik koltuğuna oturmasını bildi.

Körfez Spor Kulübü: 0 Nevşehir Belediyespor: 4

Nevşehir Belediyespor: M. Serdar  Yazıcı, M. Andaç Özlü, Emre Fırtına, Melih Gökçe, T. Murat Behram, A. Can Arık, Bilal Gücüyetmez, O. Behiç Özalgan, Doğancan Aynacı, Ömer Gür, Naci Bayraktaroğlu

Körfezspor :  Faruk Erdoğan, Berat Aydın, Berat Demir, Emir Şen, E. Can, Batuhan Kürkan, Y. Kemal Baki, O. Akyol, Enes Çidemli, Yasin Yeşilkır, Y. Can Buran

Goller:

Dk. 5 - Metehan Andaç Özlü

Dk. 33 - Tunç Murat Behram 
Dk. 64 - Naci Bayraktaroğlu 
Dk. 88 - Tunç Murat Behram

Bize heryer NEVŞEHİR!!!

Kırmızı Beyazlı ekibimiz önümüzdeki hafta kendi sahasında Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak... Hekimoğlu Trabzon ise deplasmanda Şile Yıldızspor'a konuk olacak.

21.Hafta Sonuçları:
Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş.    0 - 0    Silivrispor
Hekimoğlu Trabzon    1 - 1    Erbaaspor
Nazilli Belediyespor    2 - 1    Tire 1922 Spor
Batman Petrol Spor A.Ş.    0 - 3    Ergene Velimeşe Spor
Erzin Belediyespor    3 - 2    Karbel Karaköprü Belediye Spor
Körfez Spor Kulübü    0 - 4    Nevşehir Belediye Spor
Artvin Hopaspor    1 - 0    Kozan Belediyespor
Yomraspor    0 - 0    Gebzespor

 

22.Hafta Maçları;
Tire 1922 Spor    -    Artvin Hopaspor
Şile Yıldızspor    -    Hekimoğlu Trabzon
Ergene Velimeşe Spor    -    Yomraspor
Nevşehir Belediye Spor    -    Nazilli Belediyespor
Erbaaspor    -    Batman Petrol Spor A.Ş.
Karbel Karaköprü Belediye Spor    -    Körfez Spor Kulübü
Silivrispor    -    Erzin Belediyespor
Gebzespor    -    Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş.

Haber:Mustafa Ferveren