Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin beldesinde 2 adet otomobil, 1 adet LCD televizyon ve çeşitli ev eşyaları çalan şahıslar sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

19.12.2019 tarihinde Nevşehir ili Acıgöl ilçesi Tatlarin beldesinde Y.A. isimli şahsa ait evde bulunan 2 adet otomobil, 1 adet LCD televizyon ve çeşitli ev eşyalarının çalınması olayı ile ilgili;

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışma neticesinde, şüpheli şahısların çaldıkları LCD televizyonu Kayseri ilinde bir şahsa sattıkları öğrenilmiştir. Genişletilen çalışmalar sonucunda, çalınan araçlardan biri Nevşehir İli TOKİ bölgesi hafriyat alanında terkedilmiş halde bulunmuştur. Diğer çalınan aracın da O.U. isimli şahsa ait bağ evinde olduğu tespit edilmiştir. Çalınan iki adet otomobil, 1 adet LCD televizyon ve çeşitli ev eşyaları muhafaza altına alınmış ve sahiplerine teslim edilmiştir.

Olay ile ilgili şüpheli olarak A.E, A.C, Ş.A, Y,T, A,A Ve A,Ç isimli 6 şahıs gözaltına alınmış, gözaltına alınan şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından 27.12.2019 tarihinde mahkemeye çıkarılmıştır. Mahkeme tarafından 2 şahıs tutuklanmış, 4 şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.