Nevşehir'de, Suriye'nin İdlib kentinde rejim kuvvetlerinin saldırısında şehit olan 34 askeri anmak için bir araya vatandaşlar, araçlarla uzun konvoylar oluşturdu.

Nevşehir merkez 2000 Evler mahallesinde toplanan vatandaşlar, şehitlere dua edip, İstiklal Marşı okudu. Nevşehir'de Modifiye severlerin oluşturduğu CLUB CAPPADOCİA grubu tarafından oganize edilen konvoya yaklaşık 300 araç katıldı.

İdlib'de rejim kuvvetlerinin düzenlediği hava saldırısında şehit olan 34 askeri anmak ve Mehmetçik'e destek olmak için toplanan vatandaşlar,  2000 Evler mahallesi TOKİ civarında bir araya geldi. Yaklaşık 300 araçla konvoy oluşturan vatandaşlar, Türk bayraklarıyla donattıkları otomobilleriyle şehir merkezinde tur attı. 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları atan sürücüler, daha sonra Nevşehir Jandarma önüne geldiler.

Club Cappadocia grubu adına FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Mehmet ABAK, “Biz Nevşehir'de dostluk ve kardeşlik adına bir araya gelmiş Modifiye severlerin oluşturduğu bir otomobil grubuyuz. Bu vatan uğruna canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimizi anmak ve şuan idlibde hainlerle mücadele vermekte olan kahraman Mehmetçiklerimize destek olmak amacıyla böyle bir organizasyon düzenledik. Konvoyumuza katılan herkese teşekkür ediyor, İdlib’de yapılan hain saldıra şehit olan tüm kardeşlerimizin ailelerine sabırlar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun. Bizde Club Cappadocia grubu olarak İdlib'deki yapılan hain saldırıyı kınıyor ve 'Bahar Kalkanı Harekatı'na tam destek veriyoruz” dedi.

Foto: Sadi Gökpınar - İbrahim Uysal