Nevşehirli kamyon ve TIR şoförü nakliyeciler Aksaray yolunu trafiğe kapattı... 

Nevşehirli Tır ve Kamyon sürücüleri, www.fibhaber.com a yaptıkalrı açıklamalarında;  2020 yılı ile birlikte e fatura sistemine geçileceğini ve yeni sistemde dijital takoğraf sisteminin ülkemizde alt yapısı olmayan bir sistem olduğunu belirttiler.

Nevşehirli Nakliyeci şoförler takograf uygulamasının düzenlenmesini istiyor...

Dijital Takograf sisteminin yeniden düzenlenmesini isteyen şoförler, burada 150 araç var ama 100'ünde lastikleri yok diyerek mağduriyetlerini dile getirdi, kararlılık mesajı verdi. Nevşehir otogar kavşağında onlarca kamyon ve TIR şoförleri yolu dört taraflı trafiğe kapattı...

Nevşehir'den Aksaray geçiş yönü yaklaşık 300 metre kapatıldı. Eylemciler Vali ve Milletvekilleri ile görüşme taleplerinde bulundular. 

Olay yerine Çevik kuvvet sevk edildiği öğrenildi.

Nevşehir'de Şoförler Yolu Trafiğe Kapatarak Eylem Yaptı.

Olay yerine gelen polis ekipleri yoldan geçen araç sürücülerinin mağdur edilmemesi için yolun açılmasını istedi. Kendilerinin mağduriyetinin giderilmesi için tepki gösteren şoförler, sorunlarına çözüm bulunmadığı takdirde yolu trafiğe açmayacakları belirttiler.

Bir süre polis ile nakliyeciler arasında gerilim yaşanırken, olay yerine gelen Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay Nevşehirli kamyon ve TIR şoförü nakliyeciler ile görüşerek yolun açılmasını istedi.  Bunun üzerine yol trafiğe açılırken, nakliyeciler hiçbir olay yaşanmadan olay yerinden dağıldılar.

İşte o görüntüleri izlemek için TIKLAYINIZ!