Nevşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2,5 ay önce tamamlanarak hizmete sunulan Nevşehir Kalesi aydınlatmasında ki led ışıklara kimliği belirsiz kişi yada kişilerce zarar verildi. 

Nevşehir Kalesi ışıklandırmasına çirkin saldırı

Nevşehir Belediyesi tarafından 2,5 ay önce yapılan ve ihtişamıyla geceye ap ayrı bir güzellik katan Nevşehir Kalesi surları ışıklandırmasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi.  Kale surları aydınlarmasına zarar veren Şehir Magandası faillerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Belediye Başkanı Rasim arı'da vatandaşlarımıza seslenerek; "Büyük emek harcıyoruz para harcıyoruz.. Şehrin kaderini değiştirecek bir projeye imza atıyoruz.. Allah rızası için zarar vermeyelim Lütfen!!" dedi.

Bunu yapan insan olamaz...

Konu hakkında Nevşehirli vatandaşlar, "Şehrimize hakim bir tepede bulunan tarihi Nevşehir Kalesi'nin aydınlatmasına kim neden zarar verir. Bunu yapanlar mutlaka bulunsun ve cezalandırıldınlar. Bu utanmazları Allah'a havale ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

ZARAR VERENLERİ İHBAR EDİN
Nevşehir'de Kale surları aydınlatması, park, havuz, kaldırım ve yeşil alanlara zarar veren kişi veya kişileri gördüğünüzde mutlaka Nevşehir Belediyesi’ne veya 155 Polis İmdat ile 156 Jandarma ihbar hattına bildirin. Böylece zarar veren şahıslar yakalanarak kendilerinden verdikleri zararlar tazmin ettirilebilir. Ve yaptıkları yanlarına kar kalmaz. Unutulmasınki bu şehir hepimizin. Belediyemizin yapmış olduğu güzel çalışmalara zarar veren zevatlar aslında bu zararı şehrimize ve hepimize veriyorlar. Allah ıslah etsin.

Bu tür "Şehir Magandaları"nı gördüğünüzde mutlaka ihbar edin.