14 Şubat günü komşuya gidiyorum diyerek evden ayrılan Zeliha Çalışkan'ın kaybolması sonrasında ailesi ilk olarak FİB Haber merkezine başvurarak kızlarının kayıp olduklarını ve bulunması için haber merkezimizden yardım istemişlerdi.

Daha sonra ATV Televizyonun da yayınlanan 'Esra Erol'la' isimli Reality Show'a katılan Bayram Ateşlioğlu günlerdir kayıp olan kızına kavuştu.

20 Yaşındaki Zeliha Çalışkan, Eşi Şevket Çalışkan'ın iddialarına göre, 14 Şubat günü komşuya gidiyorum diyerek evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı. 25 gündür kayıp olarak aranan Nevşehirli Zeliha Çalışkan'ı bulmak için babası Bayram Ateşlioğlu, ATV Televizyonun da yayınlanan 'Esra Erol'la' isimli Reality Show'a katılmıştı. O günden bugüne merak edilen Zeliha'dan bugün güzel haber geldi.

ATV ekranlarının fenomen programlarından Esra Erol'da, 25 gündür kayıp olarak aranan Nevşehirli Zeliha'yı buldu. 

Ve Nevşehirli Kayıp Zeliha Bulundu!

Nevşehirli Zeliha'nın Esra Erol'da programına çıktığı anda babası Bayram Ateşlioğlu ile sarılarak kucaklaşması görüntüsü ise tüm Türkiye'yi ağlattı.  'Esra Erol'la' isimli Reality Show da aranan 20 Yaşındaki Zeliha Çalışkan, tüm yaşadıklarını Esra Erol'a anlattı.

Kızını heryerde arayan Nevşehirli gözü yaşlı baba Bayram Ateşlioğlu'nun kızı Zeliha ile buluşmasında yaşadığı büyük mutluluğu gözlerinden okunuyordu.