2019 yılının başlarında ünlü bir erkek giyim markasının modelliğini yapmaya başlayan Nevşehirli başarılı manken Anıl Pak, şimdi de adım adım oyunculuk sektörüne geçiş yapmaya hazırlanıyor...

Anıl Pak, Gururlandırmaya Devam Ediyor...

Vücudunu yaptığı spor ile güçlendiren ve dikkat çeken fiziği ile daha 19 yaşında iken ajanslardan fark edilen Anıl Pak, ardından da bir çok mankenlik ve fotomodellik teklifleri almaya başladı.

Bu yolda ilerleyebilmek için gerekli eğitimleri almaya devam ederek kendini geliştirmekten vazgeçmeyen Anıl Pak geçtiğimiz günlerde, Kapadokya bölgemizde çekilen ünlü bir mobilya mağazasının televizyon reklam filminde rol aldı.

Bu reklam filmi sayesinde reklam vizyona girdiğinde yüzü ilk kez ekranlarda televizyon dünyası ile tanışacak olan Anıl Pak’a Nevşehirimizi gururlandırdığı için çok teşekkür ediyoruz.

www.fibhaber.com'a özel açıklamalarda bulunan Anıl Pak şunları ifade etti; "Mankenlik ve fotomodellik deneyiminin ardından gelen oyunculuk tekliflerine de sıcak bakıyorum. Özellikle tarihi yansıtan filmler başta olmak üzere gelecek güzel projelerde oynamak isterim. Bu şekilde memleketim Nevşehir'i ve Kapadokya bölgemizi en güzel şekilde tanıtmakta en büyük arzum. Çıktığım bu yolda değerli hemşehrilerimin dualarını bekliyor, FİB Haber'e teşekkür ediyorum" dedi.

FİB Haber Merkezi olarak, Çok yakında Anıl Pak'ın bir çok televizyon reklam, film ve dizilerde rol alacağına inanıyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Yolun açık şansın bol olsun Anıl...