31 Mart Yerel Seçimleri sonucu Nevşehir Belediye Başkanlığını kazanan Başkan Rasim Arı'nın devir teslim töreni sonrası yaptığı açıklamaları Nevşehir gündemine bomba gibi düştü.

Rasim Arı'nın açıklaması yüreklere su serpti...

AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yaptığı açıklamasında; "Bu andan itibaren bu şehirde tehdit, iftira, dedikodu olmayacak." dedi. 

Başkan Arı; Bu dakikadan sonra kim olursa olsun tehdit, şantaj, dedikodu, iftira ile, benim boyuma bakarak, beni halt edeceğini düşünen her kim varsa kendini çek etsin, sabaha kadar düşünsün. Ben herşeyin farkındayım. Şuan için sadece affediyorum. Ama artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Bu şehrin huzurunu bozmak isteyenlere prim vermeyeceğimin herkezce bilinmesini istiyorum. Şahsen, bugünden itibaren oy vereni vermeyeni ile, hangi partili olursa olsun Belediyemiz kapılarının herkese açık olduğu gibi, yapıcı ve usluplu eleştirilere de her zaman açığım. Ama art niyet ve bir takım illegal beklentiler içerisinde olanlara, dedikoduya iftiraya, tehdit ve şantaja asla boyun eğmeyeceğiminde bilinmesini isterim. Birlikteliğimize, sevgiye, doğruya, kardeşliğimize zeval vermeye çalışacak olanlar beni karşısında bulacak. Rabbim bu mübarek günde bizleri mahçup etmesin. Allah nefsimize uydurmasın, Hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Arı: 'Nevşehir'de dedikoduya, fitneye asla prim vermeyeceğiz'

Nevşehir'de, ne dedikoduya, ne dedikoducuya, nede fitneye asla prim vermeyeceğiz. Allah'ın izniyle biz birliğimizi koruyacağız, kardeşliğimizi güçlendireceğiz. Bu şehiri  barışın, istikrarın, refahın ve kardeşliğin tavan yaptığı mutlu bir Nevşehir yapacağız.

Dedikodudan prim yapanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Geçmişte yaşanmış ufak tefek kırgınlıkları küsgünlükleri bir kenara bırakacağız. Dedikoduya, fitneye asla prim vermeyeceğiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hep birlikte Nevşehir olarak daha güçlü olacağız. Başarıdan başarıya koşacağız.   Açıklamasıyla Nevşehirli vatandaşların yüreklerine su serpti...

İkinci iş yapan personele gözdağı...
Bu andan itibaren Belediye çalışanı işini yapacak. Müteahhitlik yapan, belediye haricinde şirketi olan, anasının babasının üstüne şirket kurup katakulli yapan, başkasının üzerine şirket kurup beni uyutmaya çalışan adamı belediyede barındırmam. Babamın oğlu olsa barındırmam. Belediyenin imkanlarını kendi ikbali için kimseye kullandırmam. Ya belediyeyi tercih edecek ya özel sektörü.”

AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın göreve başlamasıyla birlikte yaptığı bu açıklamaları büyük ses getirirken, Nevşehir kamuoyundan da büyük takdir topladı...

Rasim Arı'nın o açıklamasını izlemek için TIKLAYINIZ!