Şimşeker A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şimşeker, Nevşehir'in en çok takip edilen medya organı www.fibhaber.com'u ziyaret edek FİB Haber Merkezi Genel Yayın yönetmeni Fikret Çapacı ile bir araya geldi. 

Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com olarak "Nevşehir'e Traktör Fabrikası kuruluyor..." haberiyle duyurduğumuz ve büyük heyecan yaratan yatırım konusunda, haber merkezimizi ziyaret eden Şimşeker A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şimşeker, Nevşehir'e kuracağı traktör fabrikası hakkında bilgiler verdi.

Şimşeker A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şimşeker, "Öncelikle Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayesi ile ürettiği traktör fabrikasını Nevşehir'e kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Şimşeker yaptığı açıklamasında; Nevşehir Acıgöl OSB'de kuracağı traktör fabrikası için arsa satın aldığını, İmalat, satış, satış sonrası ve ihracat ayağınıda hesaba katarak, duygusal değil stratejik düşünerek (Havalimanına 20 dk, otoyol 4 km. ve Ülkemizin 7 bölgesindeki kentlerine hemen hemen eşit uzaklıkta, Mersin limanı yakın..vs.vs.) Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi'den 21 dönümlük arsamızı satın aldık. Çıktığımız ilk günden bu güne kadar Devlet'den 1 kuruş hibe yada teşvik almadık ve fabrika binamızıda hibe teşvik almadan yapacağız. İstanbul şirket merkezi olarak kalmaya devam edecek olup ilerleyen aşamalarda üretimin büyük çoğunluğu Nevşehir 'de olacaktır. Ülkemize hayırlı olsun. " dedi...

Çalışmalarında başarılar dileyen FİB Haber Merkezi Genel Yayın yönetmeni Fikret Çapacı'da, gerek Nevşehir'e gerekse ülkemize yatırım yapanlardan Allah razı olsun diyerek kendilerine teşekkür etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette iş insanı Şimşek'e Traktör fabrikası kurulması için Nevşehir'in çok doğru bir adres olduğunu söyleyen Çapacı, Traktör fabrikasının şimdiden ilimize, ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.