Uzun süredir kangren haline gelen Kapadokya'nın giriş kapısı Nevşehir-Aksaray arası mıcır kaplı yolu nihayet sıcak asfalt oluyor. 

Nevşehir-Aksaray karayolunun konforlu bir ulaşıma kavuşması için Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, İl Başkanı M.Rauf Yanar ve Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile birlikte bir süredir Ankara’da yaptıkları temasların sonunda mevcut yolun sıcak asfalt ile kaplanması için beklenen müjdeli haber geldi.

-YATIRIM PROGRAMINA ALINAN YOL İÇİN 3230 MİLYON TL ÖDENEK AYRILDI...

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Belediye Başkanı Rasim Arı yaptıkları ortak basın açıklamasında Nevşehir-Acıgöl-Aksaray karayolu için sıcak asfalt yapılacağı müjdesini verdi.

Nevşehir’in en önemli şehirlerarası bağlantı yolu olan Nevşehir-Aksaray karayolunun sıcak asfalt yapılması ile ilgili müjdeli haber geldi. Yatırım programına alınan yol için 330 Milyon Lira ödenek ayrıldı.

“Onlar Konuşur, AK Parti Yapar”

“Nevşehir-Aksaray yolumuz sıcak asfaltına kavuşuyor”

AK Parti İl Başkanı Yanar, Milletvekilleri Açıkgöz, Menekşe ve Belediye Başkanı Arı yaptıkları ortak açıklamada;

Nevşehir AK kadrolarımızın gayreti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın teklifiyle Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın onayladığı Nevşehir sıcak asfalt projemiz şehrimize, hemşerilerimize hayırlı olsun. 

Bizlerden desteğini hiç bir zaman eksik etmeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Projemize destek vererek elinden gelen gayreti gösteren ve Cumhurbaşkanımıza sunumunu yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan’a ve şahsımız ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz. En kısa sürede asfaltlama çalışmalarının başlayacağı müjdesini hemşerilerimizle paylaşmak istedik. 

Hizmet ve yatırım için gerekirse yaptığımız görevden vazgeçeceğimizi her zaman dile getirdiğimiz gibi bundan sonrada şehrimiz için elimizden geleni yapacağız. Her şey büyüyen ve kalkınan Nevşehir için.

Ayrıca, bu yapılacak olan yatırımda çok önemli bir gizli kahraman var. Buradan kendilerine desteklerinden dolayı da ayrıca çok teşekkür ediyoruz.