Nevşehir'de Taraftar, Yönetim, Teknik Heyet ve Futbolcuların Uyumu...

Ligin ilk yarısı bitmeden lider yaptı başlıkta bahsettiğim konu,şimdi en önemli noktaya geldi Nevşehir spor liderliğe gelirken ayrı bir mücadele, lider olduktan sonra ayrı bir mücadele içine girilir.

Tebrikler Nevşehir Belediyespor taraftarı, yönetimi, teknik heyeti ve birbirine alışmış futbol oyunu sergileyen takımımıza ve futbolcularımıza canı gönülden tebrikler. Bu galibiyetin karşılığı 6 puandır bunun kıymetini bilelim çünkü bundan sonra bütün takımlar lidere karşı üstün oynamak ve onu çelmelemek için oynayacaklardır. Bundan dolayı bütün rakiplerimizle iyi ilişkiler içinde olalım bunun için hepimize çok görev düşüyor. Başta seyircimiz rakibi kışkırtmamalı seviyeli ve sadece kendi takımını ateşleyecek tezeruhatlar yapalım. Yönetim bize gelen bütün takımları Anadolu misafirperverliği ile karşılamalı güzel memleketimiz Kapadokya'yı gezdirip misafir edip her türlü ilgiyi göstermeliler. Bunu ben tecrübelerimden dolayı çok iyi biliyorum, kimseyle kötü olmayacaksın şampiyonluk çetin bir yoldur.

Bundan sonra daha fazla desteğe , paraya ve topyekun güce ihtiyaç vardır. Nevşehir halkı takımına sahip çıktı ve hep yanında olduğunu gösterdi. Bu birlik ve beraberlik şampiyonluğun ayak seslerini cümle aleme duyurdu. Rehavete kapılmadan oh bu iş bitti demeden yolumuza daha kararlı, dinamik ve disiplin içerisinde devam etmemiz dileğiyle yolumuz açık olsun.

KAPTAN CANER KÖKSAL