Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bir dizi çalışma ve ziyaretlere katılmak üzere geldiği Nevşehir'de Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, hayırseverler ve iş adamları ile bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün öğlenden sonra Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, hayırseverler ve iş adamlarıyla yemekli toplantıda buluştu.

Bakan Selçuk, katıldığı toplantıda, eğitim alanında yürütülen çalışmalara destek veren STK temsilcileri, hayırseverler ve iş adamlarına teşekkür belgesi verdi.

Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katılımcılardan eğitim alanında yapılan çalışmalara verilen desteklerin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Bir dizi programa katılmak üzere Nevşehir’de bulunan Milli Eğitim Müdürü Prof. Dr. Ziya Selçuk, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de düzenlenen programda il genelinde okul yaptıran ve destek veren hayırseverlere teşekkür etti. 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı makamında ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, kendisine eşlik eden Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve protokol üyeleri ile birlikte üniversitenin Kültür ve Kongre Merkezinde hayırsever iş insanları ve STK Temsilcileriyle bir araya geldi.  Eğitime vermiş oldukları desteklerinden dolayı hayırseverlere teşekkür eden Bakan Selçuk, kendilerine plaket takdiminde bulundu. 

Bakan Selçuk’a, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, NEVÜ Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Kavak önceki dönem Belediye Başkanı Celal Yiğit, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdoğan Çiçek ve Prof. Dr. Fatma Karipcin, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci ,STK temsilcileri ve protokol üyeleri eşlik etti.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde öğretmenler, iş insanları ve eğitime katkı veren hayırseverler ile bir araya geldi. 

Bakan Selçuk, kentin eğitimde daha ileriye taşınması için gayret edeceklerini anlatarak, ziyaretinde hayırseverler, iş insanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle buluştuğunu hatırlattı. Öğretmenlerle de yüz yüze gelip eğitimin genel kapsamı ile ilgili sohbet ettiklerini aktaran Selçuk, ziyaret ve temasların eğitimin ilerlemesine büyük katkı sağlayacağına inancının tam olduğunu kaydetti. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Anadolu’nun kadim şehri Nevşehir’imizin hayırseverleri, iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Milli Eğitim Bakanımız Sn. Ziya Selçuk ile birlikte buluştuk.‬ ‪“Sevdamız Nevşehir’imiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz, kazanan yine Nevşehir’imiz olacak.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ise: “2013 eğitim vizyonuna Nevşehir sağlam adımlarla yürüyor” Milli Eğitim Bakanımız Sn. Ziya Selçuk’un katılımları ile şehrimizde bulunan Hayırsever, İş İnsanları ve STK Buluşma programında hemşehrilerimizle bir araya geldik" dedi.