Nevşehir'de havaların ısınmasıyla birlikte çocuklar tarafından en çok tercih edilen eğlence mekanı çocuk parkları maalesef gece alemcilerin mekanı oldu. Nevşehir 2000 Evler mahallesinde sabah yürüyüşüne çıkan bazı vatandaşlar tuzlu su parkı içindeki kamelya üzerinde bulunan masanın üstünde gördükleri manzara karşısında büyük şok yaşadılar. 

Akşamdan alkol alıp içki alemi yapan saygısız şahıslar yedikleri ve içtiklerini olduğu yerde bıraktı.

Hem çevre hem de görüntü kirliliği yaratan kişiler ile ilgili bölge sakinleri de memnuniyetsizliğini dile getiriyor.

Çocuk parkının içki kutuları ile dolu halini fotoğraflayarak FİB Haber WhatsApp ihbar hattına gönderen bir vatandaşımız duruma tepki gösterdi. Tepkili vatandaşımız sokağa çıkma izin gününde küçük çocuğunu alarak mahallesindeki çocuk parkına getirdiğinde gördüğü bu manzara karşısında büyük şok yaşadığını ve minik çocuğuna bunu izah etmekte zorluk çektiğini ifade etti.

Çocukların gün içerisinde parkı kullanması, içki kutularının kötü örnek teşkil etmesi ve cam kırıklarının tehlike yaratmasından dolayı vatandaşlar tepkilerini gösterirken çocukların kullandığı parkların denetlenmesi gerektiğini ve bu şekilde parkları ve çevresini kirletenlere karşı yasal işlem başlatılarak cezai işlem başlatılmasını istediler.

BURAYI BÖYLE BIRAKIP GİDENLERE NE DEMELİ LÜTFEN SİZ SÖYLEYİN, BİZ SÖYLEYECEK SÖZ BULAMADIK !

İşte buda başka bir parktan görüntü;