Exedra Hotel Cappadocia,  ‘Güvenli Turizm Sertifikası’ Aldı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında faaliyet gösteren 'Exedra Hotel Cappadocia', Kültür ve Turizm Bakanlığına Bağlı Türkiye Turizm ve Geliştirme Ajansı tarafından önerilen "Güvenli Turizm Sertifikası" aldı.

Güvenli Turizm Sertifikası, COVID-19 ve hijyen uygulamaları değerlendirme kriterleri kapsamında istenen koşulları yerine getirdiği için 'Exedra Hotel Cappadocia' Kapadokya’da tatilinizi huzurla geçirebileceğinizin altını bir kez daha çiziyor. 

GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASI
Otelimiz Kültür ve Turizm Bakanlığına Bağlı Türkiye Turizm ve Geliştirme Ajansı tarafından önerilen "Güvenli Turizm Sertifikasına" sahiptir. 

HAYALLERİNİZİN ÖTESİNDE BİR TATİL İÇİN...

Sizleri Kapadokya'nın merkezi Ortahisar'daki 'Exedra Hotel Cappadocia' da kendi antik taş cennetimizin bir parçası olmaya davet ediyoruz...

Sağlığınız ve Güvenliğiniz Bizim İçin Çok Önemli

Exedra Hotel Güvenli Turizm Sertifika.pdf

Kapadokya'nın en popüler yerlerinden biri olan Ortahisar'da bulunan Exedra Hotel Cappadocia, Ortahisar Kalesi, Balkan Vadisi ve büyülü peri bacaları manzarası ile Kapadokya topraklarına gömülü olan eski kültür tarihini canlandırıyor.

Exedra Hotel Cappadocia, geleneksel evler ve tarihi mağaraların birleşimi ile gerçek bir Kapadokya deneyimini kaliteli ve kusursuz hizmet anlayışını lüks olanaklar ile birleştirerek sizlere sunuyor. Şehrin kalabalığından uzakta ama tüm önemli turistik noktalara yakın olan otelimiz de rahatlık, konfor ve doğal yaşamın eşlik ettiği her köşesinde tarihin yansımalarına tanık olurken kendi unutulmaz anılarınızı yaratacaksınız.

Sitemize girip, Kapadokya'nın merkezinde antik çağ cennetimizi keşfedip Odanızı Ayırtın... 

Adres: Eski Mahallesi Hacı Telgraf Caddesi No:3/1 Ortahisar Kasabası, Ürgüp, Nevşehir

Tel:  +90 384 343 24 25

Cep: +90 538 041 87 36

Fax: +90 384 343 22 26

Web:   www.exedracappadocia.com