Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Topaç Köyü sakinlerinden Adil Cingitaş'ın kızı Hüsna ile Hümmet Aydoğdu'nun Oğlu Mustafa, Topaç Köyünde yaptıkları 3 günlük çok güzel bir düğünle dünya evine girdiler. Kına gecesi günü kına yakma sırasında Gelin'in Annesi tarafından söylenen hüzün dolu Kına türküleri düğünde bulunan sazcısından kameracısına, fotoğrafçısına ve tüm diğer davetlilerin gözyaşları dökmesine neden oldu.

Bir günlük gelinden vefa örneği..

Düğün hazırlığı sırasında rahatsızlığı sebebiyle Nevşehir Devlet Hastanesi’nde 1 haftadır Astım bronşit şeker ve Yüksek tansiyon problemleri için yatan Fadime Aydoğdu, önceden planlanan oğlunun düğününe gidemedi. Ancak damatlık ve gelinliği ile düğünün ardından annelerini hastanede ziyaret eden Hüsna – Mustafa Aydoğdu çifti, annelerinin ellerini öpüp hellallik aldılar. Annenin o anlardaki mutluluğu ise görülmeye değerdi.
Hastalığı sebebiyle Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi gören ve bu yüzden evladının düğün törenlerine katılamayan Fadime Aydoğdu kendisini sürpriz bir şekilde damatlıkla ziyarete gelen oğlu Mustafa ile beyaz gelinliğiyle gelen gelini Hüsna'yı karşısında görünce mutluluktan ağladı.

Nevşehir Devlet Hastanesi yetkililerinden alınan özel izinle Hemşire ve doktor kontrolünde ki sürpriz ziyarete Topaç Köyü FİB Haber Muhabirimiz Adnan Yıldız bu özel ana çektiği kamera ve Fotoğraf makinası görüntüleri ile tanıklık etti.

Hastanede Gelinle Damattan gözyaşı…

Hasta yatağında birden karşısında biricik oğlunu ve gelinini beyaz gelinlikle gören Fadime anne şaşkınlığını gizleyemedi. Evlatlarına hasta yatağında doya doya sarılan anne ve diğer ziyaretçiler gözyaşlarına hakim olamadılar. Ömürleri boyunca unutamayacakları bir anı yaşayan genç çiftler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Özellikle Gelin kızın “Annem sen gelemedin ama biz seni unutmadık Gelinliğimle gelinini gör istedim” sözleri sonrası gözyaşları sel oldu. Bu kısacık ama anlamlı hasta ziyareti, tüm hastane koridorlarında duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Alışılmışın dışında Gelin ile damadı Hastanede gören vatandaşların ilgisi bir hayli yoğundu. İlk etapta şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaşlar durumu öğrendikten sonra Gelinle damadı tebrik ve takdir etmekten de geri durmadılar.

Bizlerde FİB HABER AİLESİ olarak Öncelikle hasta yatağında Kaynanalığa ilk adımını atan FADİME AYDOĞDU annemize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, Allah'tan acil şifalar diliyoruz.

Yine Çiçeği burnunda Genç çiftimiz HÜSNA ile MUSTAFA yı da tebrik eder sağlıklı ve huzurlu ömür boyu mutluluklar diler bir yastıkta kocamalarını temenni ederiz...

Bu en anlamlı buluşmanın videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!

Haber:Adnan Yıldız