AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe beraberinde Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, İş Kadını ve Hayırsever Nilgün Yazıcı Hanımefendi, İş İnsanı Muzaffer Leblebici ve Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ile birlikte Vali İnci Sezer Becel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe yaptığı açıklamasında; "Ziyaretimizde ilimizde yapılması planlanan Meslek Liseleri ile alakalı konuda gerçekleştirdiğimiz istişareler sonucunda desteklerini esirgemeyeceklerinin sözünü veren hayırseverlerimizle, 24 derslikli meslek lisesi binasının yaptırılması hususunda Sayın Valimiz ile görüş birliğine vardık. 20 Temmuz Nevşehir'in  il oluşunun 66.yıl dönümünde verdiğimiz bu müjdemizin Milli Eğitim Camiasına ve memleketimize hayırlı olsun" dedi.

Nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'de, eğitime yapılan yatırımın, Türkiye'nin geleceğine  yapılan en büyük yatırım olduğunu ifade ederek,  AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti". 

Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sonlandırılan ziyaret, İyi dilek ve hayır temennileri ile son buldu.