Nevşehir’in en önemli şehirlerarası bağlantı yolu olan Nevşehir-Aksaray karayolunun sıcak asfalt yapılması ile ilgili müjdeli haber geldi. Yatırım programına alınan yol için 4 Şubat tarihinde ihaleye çıkılacak.

-YATIRIM PROGRAMINA ALINAN YOL İÇİN 323 MİLYON TL ÖDENEK AYRILDI...

Nevşehir-Aksaray karayolunun konforlu bir ulaşıma kavuşması için mevcut yolun sıcak asfalt ile kaplanması için beklenen müjdeli haber geldi.

Karayolları Genel Müdürlüğü Yapım ve Danışmanlık İhaleleri Şubesi Müdürlüğü tarafından Nevşehir - Aksaray Devlet Yolu Km: 23+788 - 78+760 Arası Yapım İşi İhalesi 4.Şubat.2020 günü saat:10.00 da yapılacak.

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş konuya dair yaptığı açıklamasında; "Nevşehir - Acıgöl - Aksaray sıcak asfalt ihalesi AK Parti Nevşehir İl Başkanımız ve Milletvekillerimizin gayretleri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla 4 Şubat 2020 tarihinde yapılacak. Hayırlı olsun..." sözleriyle duyurdu.

NEVŞEHİR - AKSARAY DEVLET YOLU KM: 23+788 - 78+760 ARASI YAPIM yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Nevşehir-Aksaray Yapım İhale İlanı.pdf