İnternet Fenomeni Nevşehirli Ali Can bugün ölüm yıl dönümünde unutulmayacak... Nevşehirli YouTuber Ali Can 2. ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı ... Ali Can hayranları hem Almanya hemde Türkiye'de ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından dualarla anıldı.

Gelin şimdi Nevşehirli Tırcı Ali Can Anısına Hazırlanan O Videosunu İzlemek İçin TIKLAYINIZ! 

Nevşehirli 'Alex745alejandro' rumuzlu merhum Türk YouTuber Ali Can için Nevşehir'de ailesi tarafından da mevlit okutuldu. 

Youtube'nin kralı Almanya'da Türk Gurbetçilerin sevgilisi Tırcıların abisi Alex745 alejandro nickli Nevşehir Kapadokya sevdalısı Ali Can'ın bugün aramızdan ayrılışının 2. ölüm yıl dönümü.

Aramızdan ayrılalı 2 koca yıl oldu... Gerek binlerce hayranları gerekse kardeşi Ümit Can ve teyze oğlu Salih Isınmış tarafından sosyal paylaşım sitelerinde yapılan paylaşımlarla İnternet Fenomeni Nevşehirli Ali Can namıdeğer nickiyle 'Alex745Alejandro' yaşatılarak yad ediliyor. Allah rahmet eylesin. 

68 doğumlu Ali Can evli ve 17 yaşında bir kız çocuğu babasıydı. 2 yıl önce 3 Kasım 2017 Cuma günü yaşamını sürdürdüğü Almanya'da geçirdiği kalp krizi sonucu Ali Can'ın zamansız ölümü youtube deki milyonlarca takipçisinide derin üzüntüye sevk etmişti. Kopuk uçurtması, nörsekkkiii kelimeleriyle hafızalardan çıkmayacak...
 

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Nevşehir ili / Ürgüp ilçesi / Ortahisar kasabası / İbrahimpaşa köyü

Doğum tarihi: 03.03.1968

Mesleği: Şoför (Tırcı Ali), 

Medeni hali: Evli

Çocuk sayısı: 1

Ölüm yeri: Almanya

Ölüm tarihi: 03.11.2017

Ölüm sebebi: Kalp krizi

FİB Haber: 03 Kasım 2017 Cuma günü Almanya’da, tır şöförlüğü yaparken çektiği videolarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan, YouTuber Alex745alejandro () kanalının sahibi Tırcı Ali lakaplı Nevşehirli Ali Can (49) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesinin ardından bugün 2 yıl geçti. Ruhuna el Fatiha

Nevşehirli Youtube fenomeni Tırcı Ali Can kimdir?

Alex745Alejandro/AliCan kimdir:  Ali Can 3 Mart 1968 tarihinde Nevşehir'e bağlı Ürgüp ilçesinin İbrahim Paşa köyünde doğmuştur. Okulu bırakıp baba mesleği olan uzun yol şoförlüğünü tercih etmiştir. İzmir'e bağlı Bayraklı ilçesinde askerliğini tamamladıktan sonra 1992 yılında Almanya'nın Dresden şehrine yerleşmiştir. Burada Alman devletinin resmi posta teşkilatı olan Deutsche Post da işe başlamıştır. Evliğini burada yapmış ve bu evliliğinden Yasemin adında bir kızı olmuştur. 2016 yılında işinden istifa edip yakın arkadaşı Serdar'ın yanında LLS şirketinde işe başlamıştır. Şu anda YouTube de aktif bir kanalı ve milyonlarca takipçisi vardır. Tam bir BMW aşığır. Favori tır markası İveco'dur. Sebebi ise sesinden ve kabininin genişliğinden dolayıdır.

Kendisinin 2009 model BMW 760Lİ ve karısın BMW 116İ olmak üzere iki vardır ki bunlar onun BMW meraklısı olduğunun en büyük kanıtıdır. YouTube kanalının ismi olan Alex745Alejandro kelimesinin manasını ilk duyan herkes merak eder. Alex, Ali'nin ölen köpeğinin adı, 745 eski BMW 745 den geliyor ve Alejandro YouTube da dinlediği ilk şarkıdır.​Sempatik tavırlarıyla kısa sürede büyük hayran kitlesine ulaşan Nevşehirli Ali Can, TIR yolculukları sırasında çektiği videolarla popüler olmuştu. Bir dönem araba tanıtım videoları da çeken Ali Can, TIR'cı Ali lakabıyla internette biliniyordu. Neşeli tavırları ve kendine has üslubuyla başta Avrupada yaşayan gurbetçlilerimiz olmak üzere bir çok kişi tarafından sevilen Ali Can'ın ölüm haberi sevenlerini yasa boğmuştu.  Bir kez daha Allah rahmet eylesin...