Nevşehir'de bazı ev ve iş sahipleri Koronavirüs salgını nedeniyle mağduriyet yaşayan kiracılarından kira parası almadı... Sizde, Koronavirüs'ten kaynaklı işe gidemeyen/iş yapamayan/gelir elde edemeyen kiracınıza destek olabilirsiniz. 

İyiliğin böylesi ancak Vicdanın şehri Nevşehir'de olurdu...

Nevşehir'de bazı yürekli ev ve dükkan sahibi insanlarımız Koronavirüs nedeniyle mağduriyet yaşayan kiracılarından dükkan ve ev kiralarını almadılar. Bu süreçte empati kurarak yaptıkları bu iyilik ve örnek destekleri unutulur gibi değil... O İsimleri bizde saklı ve kimliklerinin açıklanmasını istemiyorlar saygı duyuyoruz. Allah hepsinden razı olsun.

Şimdi sıra Nevşehirli gayrimenkul zenginlerinde...

Nevşehir'de küçük esnafın ve ihtiyacı olanların ev sahipleri acil ihtiyaç sahibi değilseniz eğer "Kiracını Koru" demeye var mısınız? 

Kirada evin varsa ve ihtiyacın yoksa sen de alma. Kiracının senden daha çok ihtiyacı olabileceğini unutma...

Özellikle variyetli gayrimenkul zengini ev ve dükkan sahiplerine sesleniyoruz bu zor günlerde senin için kapına gelen bu fırsatı değerlendir, empati kur ve sende birşeyler yap...

Sağlıkçılarımız, Polislerimiz, Askerlerimizden sonra sizleride alkışlayalım ne dersiniz!

Nevşehirli Ev ve Dükkan Sahiplerine Duyurulur...

Bizde FİB Haber Merkezi olarak, sadece dkkan ev kiralarıyla geçimini sürdürenlere elbette diyecek sözümüz yok ama birden fazla dükkanları evleri apartmanları olanlar bu süreçte vatandaşlarımıza yardımcı olmalı, kiralarını almamalı yada en azından kiralarına erteleyerek esnaflara bir nefes aldırmalı. Açıkcası vicdanın şehri Nevşehir'de ev yada dükkan kiralarını durduran almayan çok büyük yürekli insanlarmızı tanıyoruz Allah onlardan razı olsun ne diyelim darısı diğer varlıklı insanlarımıza...

İşte Nevşehirli esnaflarımız caddeler bomboş in cin top oynuyor...