Türkiye'nin eğitim alanındaki en önemli sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan, gençlerimizi  bekleyen tehlikelere karşı vatandaşlarımızı uyardı.

TÜGVA İl Başkanı Alkan'dan, NEVŞEHİR'e Tarihi Çağrı...!

Nevşehirli değerli büyüklerimizi Gençlik meselesi üzerine biraz düşünmeye davet ediyorum... Onları anlamak da görevimiz, ikaz etmek de. Çünkü biz ebeveynlerin en büyük görevi onların sağlıklarını korumalarına yardım etmek. Hem büyükler olarak hem de Müslüman olarak mesuliyetimiz bu. Neslin korunması şiarımızdır. Bundan dolayı onları tehdit eden ideolojiler ve pratiklerle mücadele etmeliyiz.  Bugün biz Müslüman ebeveynlerin çocuklarımıza karşı vazifeleri var. Ne halleri varsa görsünler, hayatlarını yaşasınlar, ne yapalım dünya bu, onun tercihi bu…Müslüman mesuliyeti olan bir baba-anne bunların hiç birini söylemez. İnancımız buna yol vermiyor. Bir Alman ya da Fransız kültürünün gençlik bakışından fırlayan bu paket cümleleri kabul edemeyiz.

Eyy Nevşehir; "Maalesef gençlik fuhşun, alkolizmin, madde bağımlılığının, buharlaşan mahremiyet kültürünün tehlikeleriyle yaşıyor. Gençlerimizi tehdit ediyorlar. Bunlara karşı mücadele etmek de bizlerin, hepimizin görevidir. Sekülerlerimiz için de bunlar tehdittir. Çünkü bu ahlaksızlıklar aileyi ve gençliği çürütüyor.

Biz TÜGVA olarak Gençlerimize büyük önem veriyoruz...  "Kültürel, sanatsal, sportif ve manevi yönden donanımlı ve bilinçli insanlar yetiştirmeyi amaç edinen TÜGVA olarak her daim onlarla birlikte ve her zaman yanlarındayız. Eğitim gören öğrencilerimize ‘Eğitim Bursu’ veriyoruz. Adalet, İyilik, Birlik ve Ahlak değerleriyle yetişen inançlı, bilgili ve kültürlü genç nesiller için mücadele ediyoruz.

Derede boğuluyoruz....!

"Okyanusu geçiyoruz derede boğuluyoruz" diyen Alkan, "Sevgimizi, yüreğimizi, ilgimizi bu işe verirsek, geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz Tüm Türkiye'de ve Nevşehir'imizde ışıl ışıl parlayacak" dedi.

"Eğitime...
Gençliğe... 
Teknolojiye...
Geleceğin mimarı olacak "Çocuklarımıza ve Gençlerimize" destek vermeye ne zaman başlayacaksınız. !" diye Nevşehir kamuoyuna seslenen Alkan,  Nevşehir kamuoyunu, başarılı ve maddi imkânları olmayan öğrencilerin eğitimine destek olmaya çağırdı... 

Birlikte Başarabiliriz!

Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan, Nevşehir kamuoyuna, başarılı ama maddi imkânsızlıklar yüzünden güzel bir gelecekten mahrum kalan öğrencilerin eğitimine destek çağrısında bulundu. Sağlıklı bir nesil sağlıklı bir gelecek için hepimizin üzerine düşen görevler var. Bu konuda Siyasetçisinden, Bürokrasisine, Gazetecisinden, STK'lara, İş İnsanlarından Esnaflara, Öğretmenlere, Velilere, Ailelere bu konuda ciddi görev düşüyor. TÜGVA olarak biz bu büyük sorumluluğa talip olarak çıktığımız yolda sizlerin destekelerini ve geleceğimize sahip çıkmanızı bekliyoruz.

"Hemde hiç vakit geçirmeden..."

Ve Unutmayın; Eğitime bir destek geleceğe en önemli yatırımdır...