Uçhisar'ın peribacaları ile süslü cevizlibağ vadisinin girişini kapatan kaçak barakalar, yıllar sonra uzlaşı ile yıkıldı. Kapadokya Bölgesinin en değerli alanlarından biri yeniden görünür hale geldi. Başta Uçhisar Belediye Başkanı Osman süsü olmak üzere bu işi barışçıl yöntemlerle gercekleştirmeyi başaranları kutlamak lazım... Alanda yeni bir ticaret ünitesi yapılacak ve kooperatif yöntemiyle gelir dağıtımı saglanacak.

Hediyelik eşya satımı gerçekleştirilen barakaların tahliye ve yıkım çalışmalarını yakından takip eden Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Cevizli esnafı tarafından ağırlandı.

Başkan Süslü'ye teşekkür ettiler...

Uçhisar Başkanı Osman Süslü Cevizlibağ Projesi çalışmalarını yakından incelemek üzere Cevizlibağ esnafını ziyaret etti. Yüzde doksan oranında tahliyesi tamamlanan Cevizlibağdaki dükkanların; proje ihalesinin tamamlanması, üç aylık bir süre içerisinde projenin teslim edilmesi Cevizli esnafını memnun etti. Başkan Süslü’ye çay kahve ikramında bulunan esnaflar, 40 yıldır ıslahı gündemde olan ilgili bölge üzerinde yapılan projenin; esnafımız, turizmcilerimiz ve Kasabamız için çok iyi sonuçlar ortaya çıkaracağı ifadelerinde bulundular.