AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Dr. Fatma Çömçe, AK Parti İl başkanlığının düzenlediği aday tanıtım toplantısı kapsamında Nevşehir'in tüm İlçelerini ziyaret ederek ilçe teşkilatları ile bir araya geldi.

Nevşehir Milletvekili A. Adayı Dr. Fatma Çömçe Ak Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, kendini tanıttı.

Nevşehir'in tüm İlçelerini ziyaret ederek AK Parti ilçe teşkilatları ile bir araya gelen Milletvekili Aday Adayı Dr. Fatma Çömçe, kendisini tanıtıp, neden milletvekili olmak istediğini ve hedeflerini anlattı. 

Milletvekili Aday adayı Çömçe, AK Parti ilçe teşkilatları ziyaretine ilişkin şunları paylaştı: “Bugün, İlçe başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve yönetiminin katıldığı anlamlı bir ziyaretler oldu benim için. Nevşehir ilçelerinde teşkilatımızın güzel insanları ile gönül birlikteliğimizi pekiştirdik. Tarih yazacak kadrolarla bir arada olmak ne büyük mutluluk.” Türkiye’nin ruhu Anadolu, Anadolu’nun ruhu Nevşehir'dir.” dedi.

Toplantı ve istişarelerin oldukça verimli geçtiğini belirten Çömçe, "İlçe teşkilatlarıyla buluşmamızda, bu kadar sıcak ilgi ve coşkuylu karşılama beni son derece mutlu etti. Ben buradan tüm ilçe teşkilat başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.

Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizleri yalnız bırakmayan bütün AK Parti ailesine ve dostlarımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum." dedi.