NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Yardımsevenler Derneği Nevşehir Şubesinin her hafta Salı günleri düzenlediği mantı ve gözleme satışı sürüyor. Son dönemlerde halkın ilgisinin artmış olması Şube Başkanı ve gönüllü yardımseverleri sevindiriyor.

Bu hafta gözleme yapıp satarak burs imkanı sağlanan öğrencilere kaynak elde eden Türkiye Yardımsevenler Derneği Nevşehir Şubesinde yine halkın ilgisinin yoğun olduğu gözlendi.

Şube Başkanı Fatma Bay, bir hafta mantı, diğer hafta ise gözleme satışı yaparak öncelikle burs imkanı sağlanan Üniversite öğrencilerine ardından çeşitli yardım çalışmalarına aktarılan gelirin son dönemde artmasından son derece memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Bay, “Halkımızın ilgisi düzenlediğimiz günlere oldukça iyi. Geçenlerde inanırmısınız talebe yetişmekte güçlük çektik. Öyle ki, yaptığımız bu faaliyete ilgisiz kalmayan halkımızın kuyruğa girmesi bizleri duygulandırdı. Bazen bir günde 400 gözleme sattığımızda oluyor. Tüm halkımıza ve bu faaliyetin düzenlenmesinde bizlere katkı sağlayan tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi.