Milli Eğitim Bakanlığı’nın 26 -27 Kasım 2014 tarihinde 1. TEOG Sınavı (Ortak Sınavlar) yapıldı. Sınav sorularını değerlendiren öğretmenlerimiz soruların gayet güzel hazırlanmış olduğunu öğrencileri strese sokmayacak kadar basit ama başarılı öğrenciyi de diğerlerinden ayırt edecek kadar da seçici olduğunu belirttiler.

Birinci TEOG sınavı resmi olmayan sonuçlarına göre 8 öğrencimiz 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olmaya aday durumdadır. Ayrıca okul puan ortalamamızın 630 civarında olacağı sınavda yaklaşık 20 öğrencimizin de 120 soruda 119 doğru yaptığı öğrencilerimizin ilettiği sonuçlardan anlaşılmaktadır. Öğrencilerimizin bu başarısı ikinci sınav için onlara daha fazla özgüven kazandırmıştır. Öğrencilerimizi bu başarılarından ötürü kutluyor, ocak ayında açıklanacak resmi sonuçları heyecanla bekliyoruz.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak sınavın adı ne olursa olsun (OKS, SBS, TEOG) çalışkan, dinamik ve tecrübeli öğretmen kadromuzla her zaman, her şartta, her sınavada başarılı olacağımızı biliyoruz. Bu başarılarda en büyük pay sahibi olan başta öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.