Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde ki, bir yurtta kalan Nevşehirli 14 yaşındaki Emin Yılmaz’dan 2 gündür haber alınamıyor.

Edindiğimiz bilgilere göre Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde bir yatılı kuran kursu yurdunda öğrenci olan Nevşehirli Mustafa Yılmaz'ın oğlu 
14 Yaşındaki Emin Yılmaz 2 gün önce saat: 18:30 sularında kayboldu.

Kurban Bayramını Nevşehir'de ailesi ile geçirdikten sonra Şereflikoçhisar'a giden ve Son olarak 05 Ekim 2015 Pazartesi Günü Ankara Şereflikoçhisar'da görüldüğü öğrenilen 14 yaşındaki erkek çocuğunu bir daha gören olmadı. Kurum yetkilileri polise ve ailesine başvururken, Sosyal Paylaşım sitelerinde gencin bulunması amacıyla fotoğraf ve bilgileri paylaşıldı.

14 yaşında olduğu belirtilen Nevşehirli Emin Yılmaz'ın durumu hakkında bilgisi olanların veya görenleri 155 polis imdat hattına veya 0 543 476 58 05 numaralı telefonlara bilgi verilmesi istendi.
www.fibhaber.com olarak kayıp yavrumuzun biran önce bulunması için özellikle Ankara ve Nevşehir'de ki hemşehrilerimizden bu konuda bilgi sahibi olanların mutlaka insaniyet namına yardımcı olmalarını bekliyoruz.