Türkiye’nin ilk ve tek Relais & Chateaux ünvanına sahip, Kapadokya’nın dünyaca ünlü oteli Museum Hotel ve bölgenin ilk fine dining restoranı olan, birbirinden özel lezzetleriyle ağırladığı insanlara ayrıcalıklı lezzetler yaşatan Lil’a Restaurant 15. Altın Örümcek Web Ödülleri ile başarılarını tescilledi!
 
Türkiye’nin en köklü ve önemli internet ödüllerinden Altın Örümcek Web Ödülleri,  15.’ci sahiplerini buldu. Dünyanın en prestijli otellerine layık görülen “Relais & Chateaux” ayrıcalığına, Türkiye’de tek sahip olan, Kapadokya’nın en özel otellerinden “Museum Hotel” 15. Altın Örümcek Web Ödülleri’nin otel kategorisinde başarısını taçlandırırken, Museum Hotel’in bünyesinde yer alan ve bölgenin ilk “fine dining” restoranı olan “Lil’a Restaurant”  da 15. Altın Örümcek Web Ödülleri’nin “Restoran & Cafe” kategorisinde ödülün sahibi oldu.
 
Bugüne kadar başarısını dünya çapında ve Türkiye’de birçok kuruluş ve organizasyonun ödülleri ile taçlandıran Museum Hotel ve Lil’a Restaurant, 34 kategoride 1753 projenin katıldığı, Türkiye’nin en köklü ve önemli internet ödül töreni olan Altın Örümcek Web Ödülleri’nin 15.’sinde, birbirinden değerli kişilerin yer aldığı jürinin değerlendirmeleri sonucu finale kalan 325 proje arasından iki önemli ödül alarak geceye imzasını attı!
 
Bir Indigo Group firması olan, gerek kişiye özel hizmet anlayışı ile dünya çapında büyük bir üne sahip olan Museum Hotel aldığı bu ödülle, geçmişte aldığı Avrupa’nın En iyi Küçük Oteli (2013), Avrupa’nın En iyi Otel Mimarisi (2013), Türkiye’nin En iyi Küçük Oteli (2013 ve 2014), Türkiye’nin En iyi Otel Mimarisi (2013), Türkiye’nin En İyi Butik / Özel Belgeli Oteli (2014), Türkiye’nin En iyi Kültür Turizmi Yatırımı (2013), Türkiye’nin En iyi Tarihi Lüks Oteli (2013), Türkiye’nin En iyi Otel Restorasyonu ve Yenilemesi (2013), En iyi Butik Otel Lokasyonu (2013), Avrupa’nın en iyi lüks butik oteli (2015) ve Türkiye’nin En İyi Butik Toplantı Oteli (2017) ödüllerine bir yenisini daha ekledi.
 
www.museumhotel.com.tr
 
Adres: Tekelli Mahallesi, No. 1, Uçhisar, Kapadokya / NEVŞEHİR
Rezervasyon için; +90 384 219 2220

                                                                                                                               
EDİTÖRE NOT:
Museum Hotel Cappadocia Hakkında;
1998 yılında Indigo Group’un sahibi (YKB) Ömer Tosun tarafından, var olan dokusu bozulmadan, restore edilerek kapılarını açan Museum Hotel, Türkiye’nin tek “Relais & Chateaux” ünvanlı oteli olma özelliğine sahip. Her biri farklı dekore edilen, ağırladığı misafirlerine butik hizmet anlayışı ile unutulmaz anlar yaşatan Museum Hotel bünyesinde sergilediği antika parçalar ile de “yaşayan müze” unvanına sahip çok özel bir adres olarak öne çıkıyor.
 
Museum Hotel’in aldığı uluslararası ödüller:
•Avrupa’nın En iyi Küçük Oteli, International Hotel Awards 2013
•Avrupa’nın En iyi Otel Mimarisi, International Hotel Awards 2013
•Türkiye’nin En iyi Küçük Oteli, International Hotel Awards 2013 – 2014
•Türkiye’nin En iyi Otel Mimarisi, International Hotel Awards 2013
•Türkiye’nin En İyi Butik / Özel Belgeli Oteli, Skal International, Skalite 2014 Turizmde Kalite Ödülleri
•Türkiye’nin En iyi Kültür Turizmi Yatırımı, The Economist – Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları Ödülleri 2013
•Türkiye’nin En iyi Tarihi Lüks Oteli, World Luxury Hotel Awards 2013,
•Türkiye’nin En iyi Otel Restorasyonu ve Yenileme, International Hotel Awards 2013
•Avrupa’nın En iyi Lüks Butik Oteli, World Luxury Hotel Awards 2015
•Türkiye’nin En iyi Butik Toplantı Oteli, Ace of MICE Kongre Toplantı ve Etkinlik Ödülleri 2017