15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Nevşehir Kurşunlu Camii’nde Mevlid-i Şerif ten sonra mevlide katılanlara yemek ikramında bulunuldu.
 
Nevşehir Kurşunlu Camii bahçesinde düzenlenen yemek programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Seçen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Ziyaddin Cavlak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi’nin yanı sıra daire müdürleri, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.
 
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Mevlid-i Şerif’e katılan şehit ailelerine ve vatandaşlara öğle namazının ardından Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yemek ikram edildi, sonrasında Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından yemek duası yapıldı.
 
Şehit yakınları ise yapılan programlardan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek devletinin her daim yanlarında olmasından duydukları güvenden ve maddi manevi ilgiden son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.