20 Temmuz İlkokulu Müdürü Osman Göktaş ve Okul Aile Birliği Başkanı Tuncay Köylü başkanlığındaki heyet Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek,okul alt ve üst yapı hizmetlerine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

20 Temmuz İlkokulu Müdürü Osman Göktaş ve Okul Aile Birliği Başkanı Tuncay Köylü ile birlik yöneticileri Hüseyin Emre ve Melek Demir’den oluşan heyet,Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

20 Temmuz İlkokulu Müdürü Osman Göktaş , okuldaki  düzenleme çalışmalarından dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

20 Temmuz  Okul Aile Birliği Başkanı Tuncay Köylü’ de ,okulun genelinde ortaya konulan bir dizi çalışmalarla ciddi sorunların aşıldığını belirterek,bunda Belediye Başkanı Hasan Ünver’in önemli katkılarının bulunduğunu belirterek, 20 Temmuz İlkokulu   Okul Aile Birliği adına teşekkür plaketini Ünver’e takdim etti.

Belediye Başkanı Hasan Ünver’de ,şehir merkezinde eğitimin alt yapısının daha güçlü hale getirilmesine önemli katkılar sağladıklarını belirterek şöyle konuştu; “ Eğitimini kaybetmiş toplumlar her şeyini kaybetmiş toplumlardır. Eğitebildiğimiz toplumlar eğitimini tamamlamış toplumlar,  ciddi toplumlardır  ve tüm dünyada bu böyledir nereye giderseniz gidin bu değişmez. Bu şehirde eğitimin alt yapısının daha sağlıklı hale getirilmesi yönünde ciddi bir katkı sağladık. Bunun da dönüşümünü görebiliyoruz. Son yıllarda ülke genelinde yapılan çeşitli sınavlarda Nevşehir’in elde ettiği başarılar bizleri sevindiriyor.”dedi.