Ülkemizde her alanda olduğu gibi siyasi alanda da çıta yükselmiş bulunuyor.

Eskilerde mahalle muhtarlığına aday olan insanların yaşına başına bakılırken, şimdiki  zamanda ise akıl yaşta değil, baştadır atasözünden yola çıkarak, muhtar adaylarında öncelikle kabiliyeti ve temsil etme yeteneği aranıyor. Bu anlamda Nevşehir'de şanslı mahallelerden biri olan 2000 Evler Mahallesine bir üniversiteli aday oldu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimleri nedeniyle adaylığını belirten isimler arasında dikkat çeken ilk isim, Nevşehir'in sevilen saygın esnaflarından Üniversite mezunu Fatih Arıbeniz oldu. 

Üniversite mezunu olan muhtar adayı Fatih Arıbeniz, aday olurken mahalleyi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söylüyor.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak Fatih Arıbeniz'e başarılar diliyoruz.

Fatih Arıbeniz Kimdir?

05.08.1979 Nevşehir Doğumlu İlköğretimini Nevşehir Cumhuriyet İlkokulu'nda, Orta Öğrenimini Nevşehir Rauf Nail Akman Ortaokulunda, Lise Öğrenimini Nevşehir Lisesi, Üniversite Öğrenimini Konya Selçuk Üniversitesi'nde Tamamlamıştır. Hala hazırda Nevşehir'de Kırtasiye Sektöründe Çalışmakta Olup İkametgahı 2000 Evler Mahallesinde, İşyeri de 2000 Evler Mahallesi TOKİ İş Merkezi'nde Şevval Kitap Kırtasiye Firması Olarak Hizmet Vermektedir. Evli Ve 2 Çocuk Babasıdır.