Sağlık Müdürlüğü Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Sağlık Müdürü Dr. Rahim ÜNLÜBAY, Sağlık Müdür yardımcısı Dr. Sezer ÖZDEMİR, Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Hakan ÖCAL ile yaklaşık 25 UMKE Gönüllüsü katıldı.

 

 

     Toplantıda, Afetlerde Sağlık Hizmetleri İl Birim Sorumlusu Sağlık Memuru Aygen TAŞPINAR tarafından UMKE Biriminin 2012 yılı içerisinde gerçekleştirildiği çalışmalar anlatıldı. Taşpınar, Nevşehir UMKE’nin gerek Nevşehir’de gerekse Nevşehir dışındaki faaliyetlere katılarak sürekli kendisini yenileyen bir ekiplerinin olduğunu söyledi. Nevşehir UMKE’nin 2012 Yılı içerisinde yaptıklarını ayrıntıları ile anlatan Taşpınar, zor şartlarda olaylara müdahale eden, tecrübesini, birçok arama ve kurtarma olayında gösteren Nevşehir UMKE’nin bu yılda aynı performansı gösterecek güçte ve kabiliyette olduğunu vurguladı.

 

 

 

     Nevşehir UMKE’nin 2012 yılı faaliyetleri sine vizyon eşliğinde sunulduktan sonra,  Birimin 2013 yılı programı hakkında da bilgiler veren Afetlerde Sağlık Hizmetleri İl Birim Sorumlusu Sağlık Memuru Aygen TAŞPINAR, kendilerine maddi manevi her türlü desteği esirgemeyen Sağlık Müdürü Dr. Rahim ÜNLÜBAY ve Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Sezer ÖZDEMİR’e de teşekkür etti.

 

 

 

     Toplantı sonunda konuşan Sağlık Müdürü Dr. Rahim ÜNLÜBAY ise, amaçlarının, afetlerde iyi eğitilmiş ve ihtiyaca uygun donatılmış ekipler aracılığıyla en kısa sürede olaya yönelik medikal kurtarma hizmetleri sunmak olan UMKE’ye desteklerinin bundan sonrada devam edeceğini vurguladı. Dr. Rahim ÜNLÜBAY Nevşehir UMKE’nin başarılı çalışmalarını takip ettiklerini belirterek, bundan sonraki çalışmalarında da başlarılar diledi.