Valiler arasında geniş çaplı atamalar öngördüğü belirtilen Valiler Kararnamesi'nin Bakanlar Kurulu'nun onayının ardından Başbakan tarafından Köşk'e sunulduğu ve imza beklediği bildiriliyor. Valiler Kararnamesinin, Cumhurbaşkanlığı onayına sunulduğu öğrenildi.

Cumurbaşkanı Abdullah Gül'ün kararnameyi onaylamasının ardından atamalar resmi gazetede yayınlanacak. Çok gizli tutulan kararname süreci sonunda şok değişimlerin gerçekleşebileceği konuşuluyor.

Merakla beklenen kararnameyi Başbakan Erdoğan'ın Londra'ya hareketinden önce imzalanarak Köşke gönderdiği öğrenildi.

Geniş çaplı değişiklikler öngördüğü belirtilen kararnamenin, sürprizlerle dolu olduğu konuşuluyor.Peki Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş ta bu listede yer alıyor mu.Nevşehir de hangi ilçe kaymakamları bu listede yer alacak.Tüm bu soruların cevabı çok yakında Köşkte ki paket listede yer alarak Resmi gazetede açıklanacağı süpriz isimler ve gelişmlerin yaşanabileceği beliritliyor.

FLAŞ! 2012 Vali ve Kaymakamlar Kararnamesi Çankaya'da Onay Bekliyor

Büyük bir merakla beklenen 2012 Valiler ve Kaymakamlar Kararnamelerinde son durumu FİB Haber.Com farkıyla açıklıyoruz. 2012 Valiler Kararnamesi, Cumhurbaşkanlığı onayına sunuldu.

Kararname Köşkte Onay Bekliyor…

FİB Haber. com farkıyla Büyük bir merakla beklenen 2012 Valiler ve Kaymakamlar Karanamelerinde son durumu açıklıyoruz.

2012 Mülki Amirler Kararnamesi Başbakanlıkta imzalandı ve Cumhurbaşkanının Onayı İçin Çankaya Köşküne gönderildi. Hükümete yakın kaynaklardan, Kararnameleri Başbakan Erdoğan'ın Londra'ya hareketinden önce imzaladığı bilgisini edindik.

Kararname çok gizli tutuluyor ve Resmi Gazetede yayınlanıncaya kadar isimlerin sızmaması için çok ciddi tedbirler alınmış durumda. Ancak 2012 Valiler kararnamesinde çok sürprizler olduğu ve bir takım şok yer değişikliklerinin ve atamaların olacağı konuşuluyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kararnameyi onaylamasının ardından atamalar resmi gazetede yayınlanacak.

Nevşehir gündemin adresi Fibhaber.com farkıyla tüm gelişmeleri ilk bizden öğreneceksiniz. Bizi takip etmeye devam edin.