Ürgüp Belediye Meclisi nisan ayı toplantısı, Fahri Yıldız Başkanlığında yapıldı. Toplantıda, belediye başkanlığının 2015 yılı faaliyetlerini içeren rapor, Belediye Meclisi tarafından onaylandı.
‘OY BİRLİĞİ İLE KABUL’
Başkan ve 15 üyeden oluşan ve belediye meclis üyelerinin ikisinin izinli olduğu toplantıda 8 gündem maddesi görüşüldü. Faaliyet raporunun görüşüldüğü toplantıda Belediye Başkanı Fahri Yıldız tarafından, 2015 yılında yapılan hizmetler ayrıntıları 2 saat kürsüde anlatıldı. Meclis Başkan Vekili Hüsnü Sucu Başkanlığında devam eden toplantıda yapılan sunumun ardından 2015 yılı faaliyet raporu meclis üyeleri tarafından değerlendirilerek tüm belediye meclis üyelerinin KABULÜ ile, oy birliğiyle kabul edildi.
'GECE GÜNDÜZ DEMEDEN..'
Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 2015'i, 'başarılı bir yıl' olarak nitelendirdikten sonra, "Ürgüp Belediyesi olarak vatandaşlara daha iyi hizmet edebilmek ve ilçemize kalıcı eserler bırakmak için gece gündüz aralıksız çalışıyoruz. Göreve gelmemizle birlikte ilçemizin önceliklerini belirledik. Yaptığımız planlamaya uyarak ilçemiz adına projelerimizi hayata geçiriyoruz. Belediye yönetiminde bütçe anlamında toparlanma ve tasarruf dönemi ile artık büyük yatırımlar yapmak için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.