23 Nisan Programı Belirlendi

NEVŞEHİR(MHA) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı İlimizde Çelenk sunma töreni ile başlayacak.

23 Nisan 2014 Çarşamba günü Atatürk Anıtı önünde saat 09.15'te İlkokul ve Ortaokul Müdürlerimiz, sadece Bayrak ve flamalarla hazır bulunacaklar. Mihriban Emin Günel Ortaokulu, Mehmet Gülen İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Örnek Evler İlkokulu ve 30 Ağustos İlkokulu 100'er kişilik öğrenci grubu ile birlikte saat 09.15' de Atatürk Anıtı önünde hazır olacaklar.

Atatürk Anıtı önündeki Çelenk Sunma Tören yöneticiliğini; Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Tarkan Güney, tören yönetici yardımcılıklarını Atatürk İlkokulu Beden Eğitimi öğretmeni Ali İlhan, Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Sevil Sun yapacaklar.

Atatürk İlkokulu Beden Eğitimi öğretmeni Ali İlhan, Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Sevil Sun eşliğinde taşman çelenk, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek tarafından Atatürk anıtına konulacak.

Çelenk sunumunun ardından Atatürk'ün Manevi Huzurunda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşımız Belediye Bandosu eşliğinde Atatürk Ortaokulu Müzik öğretmeni Ali Serment Sarıkaya yönetiminde söylenecektir. Şanlı Bayrağımız Atatürk Ortaokulundan 1 Kız, 1 Erkek öğrenci tarafından göndere çekilecek.

Mihriban Emin Günel Ortaokulu, Mehmet Gülen İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Örnek Evler İlkokulu ve 30 Ağustos İlkokulu 100'er kişilik öğrenci grupları çelenk sunma alanından protokol ve bandoyla birlikte kortej oluşturarak Kutlama Törenlerinin yapılacağı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2 Nolu Çim Sahaya gidecekler.

Tören sunuculuğunu Altınyıldız İlkokulu'ndan Nisa Diçci ve Yağız Arda Güney isimli öğrencilerimiz, aynı okul tarafından görevlendirilecek bir öğretmen refakatinde yapacaklar.

Program İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek'in konuşması ile başlayacak, Öğrenciler adına bir öğrencinin konuşmasının ardından Özel Altınyıldız İlkokulu'nun Halk Oyunları gösterisi, Geleneksel çocuk oyunları gösterileri, Özel Kardelen İlkokulu tarafından jimnastik gösterisi, JAKEM Komutanlığınca Eğitimli Köpek gösterisi yapılacak. Çeşitli Spor organizasyonlarında dereceye giren sporcu öğrencilere madalya ve kupaların verilmesi ile devam edecek olan program geçit töreni ile son bulacak.