Nevşehir Belediyesi’nin organizasyonunda gerçekleştirilen Demokrasi Nöbeti , Diriliş Meydanı’nda sabah saatlerine kadar devam etti. Toplumun her kesiminden katılımın gerçekleştirildiği Demokrasi Nöbeti’ne katılanlar için Nevşehir Belediyesi nöbet sofrası oluşturarak ikramlarda bulundu. Yine Nevşehir Belediyesi Diriliş Meydanı’nda  8 farklı yerde 100 e yakın personelle sürdürülen bu uygulamanın yanı sıra halka bayrak, tişört, ayran ve su dağıtımında da bulundu.  Bazı sivil toplum örgütleri de Diriliş Meydanı’nda bir araya gelen vatandaşlara çeşitli ikramlar yaptı.
Partili partisiz, çocuk, genç  ve yaşlı her kesimden  binlerce vatandaşın katıldığı Demokrasi Nöbeti, Nevşehir Belediyesi Mehter Takımı başta olmak üzere ,sahne alan bazı grupların seslendirdiği kahramanlık marşları ,türkü ve şarkılarıyla oldukça coşkulu  bir şekilde geçti.


Işılak ve Yıldızdoğan Konser Verdi
Milli İradeye karşı yapılan darbe girişiminin ardından Diriliş Meydanı’nda bir araya gelen vatandaşlar ,Nevşehir Belediyesi’nin organizasyonunda ünlü sanatçı Uğur Işılak ve Mustafa Yıldızdoğan ile buluştu. Her iki konsere binlerce Nevşehirli vatandaş katıldı.