Nevşehir merkez Gazhane caddesi , hastane  caddesi ve görgünler pasajı esnafları 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü İndirimler ve promosyonlarıyla " İndirimli Alışveriş Günleri Etkinliği” düzenliyor. 

Gazhane caddesi , Hastane  caddesi ve Görgünler pasajı esnafları Yerel piyasanın canlanması ve halkımızın kesesine uygun fiyatlarda alışveriş yapabilmesi amacı ile Nevşehir Halk Günleri  adı altında 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü indirimli alışveriş günlerini başlatıyor.

Nevşehir Gazhane caddesi , hastane  caddesi ve görgünler pasajı esnafları " Alışveriş Günleri Etkinliği” düzenliyor.“

Düzenlenecek olan Etkinlikte İndirimler ve promosyonlarla Nevşehirli vatandaşlarımız gönüllerince alışveriş yaparak güzel ve heyecanlı bir gün yaşayacaklar”...

Şok fiyatlarla Bayram tadında keyifli alışverişler için Tüm Nevşehir halkımızı Cumartesi günü Gazhane caddesi , hastane  caddesi ve görgünler pasajına bekliyoruz...

Gazhane caddesi , hastane  caddesi ve görgünler pasajı esnafları olarak 23.05.2015 Cumartesi günü Saat: 12:00’da yapılacak olan Açılış töreniyle başlayacak Halk Günleri etkinliğine siz değerli Nevşehir halkımızı bekliyoruz.

Etkinlik kapsamında Gazhane caddesi , hastane  caddesi ve görgünler pasajı üzerinde bulunan tüm esnaflarda şok fiyatlarda indirim olacak.

Etkinliğe Eski Adalet Bakanı Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ da katılacak...

Hazırlıklar Tamam Bugün 
Nevşehir merkez Gazhane caddesi , hastane  caddesi ve görgünler pasajına gelen alış veriş yapan kazanıyor...
İşte FİB ajans Organizasyon farkıyla gelin gibi süslenen İndirim çarşılarımız...