Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığı Seçiminde 90 Oy Alan Mehmet Pınarbaşı 3 Oy Farkla Yeni Birlik Başkanı Oldu.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı 20. Olağan Genel Kurulu Birliğin hizmet binasındaki Mehmet Ziya Bulaner Konferans salonunda düzenlendi.

Divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda daha sonra raporlar oylanarak kabul edildi. Konuşmaların ardından 

oy kullanma işlemine geçildi. 178 delegenin tamamı oy kullandı. Bir oy geçersiz sayıldı. Pınarbaşı, oyların 90´nını alarak Birlik başkanlığına seçildi. Ördü de 87 oy aldı.

Genel Kurulda Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığına Mehmet Pınarbaşı seçildi. 

Seçimlerde Mehmet Pınarbaşı 90 oy alırken, Diğer aday İsmail Ördü ise 87, oy aldı, 1 oy da geçersiz sayıldı.

Nevşehir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin yeni seçilen çiçeği burnundaki Başkanı Mehmet Pınarbaşı seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında; "Kendisine destek verenlere teşekkür ederek, ""Bütün esnaf odalarımız bu odanın da başkanıdır. Ve Nevşehir Esnaf Odaları Birliği kapısı, bütün oda başkanları ve esnafımızın yüzüne her zaman açık olacak. Biz birlik ve beraberlik içerisinde ilimizin ve esnafımızın gelişmesi için çalışacağız. Esnafımızın her zaman yanında olup onların sorununu çözmeye gayret göstereceğiz. Burada amacımız Nevşehir'e  ve esnafına hizmet etmektir. Nevşehir sadece merkez değil ilçeleriyle bir bütündür. İnşallah biz bu bütünlüğü bozmadan hizmetimize devam edeceğiz. Hiçbir zaman ayrımcılık yapmayacağız. Hep birlikte olacağız." diye konuştu.

Mehmet Pınarbaşı'nın başkan seçildiği Nevşehir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı Yönetim Kurulu listesinde Cengiz Taşhan, Şaban Ulusoy, Osman Ünal, Selim Özmen gibi isimler bulunuyor.

Haber: Mustafa Ferveren