NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde açılan ve en çok ilgi gören kurslardan biri de Kuaförlük kursu.

Özellikle kendilerine meslek olarak Kuaförlük mesleğini seçen genç kızların büyük ilgisini gören kursun yeni dönemi geçtiğimiz günlerde başladı. 8 ay süreyle devam edecek ve 30 Eylül 2015 tarihinde sona erecek olan kuaförlük kursunun bu dönemine 22 Kursiyer katılıyor.

Kurs Öğretmeni Serap Dalkılıç, her dönem büyük ilgi gören kuaförlük kursunun bu döneminde 20 bayan kursiyerin yanında 2 de erkek kursiyerin bulunduğunu belirtirken, saç ve kuaförlük ile ilgili hemen hemen bütün konularında bu kurs süresince kursiyerlere öğretileceğini söyledi.

Ücretsiz kuaförlük kursuna katılan kursiyerlerin isterlerse hayatlarının ileriki dönemlerinde kendilerine bu mesleği seçebileceklerini ve mesleği rahatlıkla icra edebileceklerini belirten Kuaförlük Kursu Öğretmeni Serap Dalkılıç, kurs sonunda başarıyla kursu tamamlayan kursiyerlere kurs bitirme belgesi verileceğini de sözlerine ekledi.