300 Porsiyon Mantı Yardıma Dönüşecek

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Yardım sevenler Derneği Nevşehir Şubesinin her hafta Salı günleri düzenlediği mantı ve gözleme geleneği sürüyor.

Nevşehir Merkezinde Modern İş hanındaki dernek binasında düzenlenen mantı günlerine de yoğun ilgi devam ediyor. Hem öğle yemeğini yiyip, hem de derneğin yurt genelinde eğitim hayatlarını sürdüren öğrencilere sunduğu karşılıksız burs seferberliğine katkı sağlamak isteyenler soluğu dernek hizmet binasının bulunduğu katta alıyor.

Yaklaşık 30 Yardım seven bayanın bizzat görev aldığı, kiminin hamur açıp mantı yaptığı, kimin pişirmesinde, kiminin ikramında, kiminin ise servisinde görev aldığı mantı günlerine önceki gün yoğun bir ilgi gözlendi.

Türkiye Yardım sevenler Derneği Nevşehir Şube Başkanı Fatma Bay, her hafta Salı günleri düzenlenen gözleme – mantı günlerine Nevşehir halkının yoğun ilgisinin devam ettiğini belirtirken, bu hafta yapılan mantı gününde 300 porsiyona yakın mantının ikram edildiğini ve buradan elde edilecek gelirlerin derneğin öncelikli olarak üstlendiği burs çalışmasına yönlendirileceğini ifade etti.

Bu etkinliğin yapılmasında katkıları bulunan bütün kurum ve kuruluşlara, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve bu faaliyetlerde görev alan tüm yardım seven bayanlara teşekkür eden Dernek Başkanı Fatma Bay, önümüzdeki hafta gözleme gününe tüm hayırsever Nevşehir halkını davet etti.